Ugradnja mermera

Mermer je jedan od najkvalitetnijih građevinskih materijala kojim možete obložiti prostoriju Vaše kuće ili stana.

Osobine mermera su čvrstina i veliki broj boja. Mermer je veoma jak i ima veliku težinu, otporan je na vlagu, toplotu i na sredstva koja u sebi sadrže hemikalije.

Postoji prirodni i veštački mermer. Što se tiče izgleda isti su. Odličan je za ugradnju u prostorijama gde je podno grejanje i veoma je lak je za održavanje.

Ukoliko se odlučite za ovaj materijal, jedina je ispravna odluka prepustiti posao ugradnje osobama koje imaju iskustvo.

Prava lepota mermera u enterijeru dolazi do izražaje jedino uz kvalitetnu uslugu ugradnje.U skladu sa vašim željama mermer uređujemo u unutrašnje i spoljašnje prostore, uz finu završnu obradu.

Granit je materijal jednako postojan i kvalitetan kao i mermer. Kao dokaz njegovog kvaliteta dovoljno je pomenuti da su ga stari Egipćani koristili za izgradnju obeliska. Granit se može uglačati do visokog sjaja i zbog toga je jako prihvatljiv materijal sa lepim estetskim izgledom. Granit se danas koristi kao podni kamen u javnim i komercijalnim zgradama. Pojavom kiselih kiša granit je postao pogodniji od mramora, jer je izdržljiviji.

Imate pitanje ili vam je potrebna informacija u vezi cene?

Budite slobodni da nas kontaktirate ako imate nedoumice oko adaptacije kupatila ili stana. Možete nas pozvati na kontakt telefon: +381 64 29 83 509 ili nam pošaljite poruku preko kontakt formulara.