adaptacija stana

Adaptacija stana

Adaptacijski radovi podrazumevaju građevinske radove kod uređenja unutrašnjih prostorija.

Uređenje stana, kuće, potkrovlja ili okućnice uključuje lepezu radova među kojima ističemo sledeće:

Zidarski radovi

Zidanje zidova, prepravke, zidanje pregradnih zidova...

adaptacija zidova

U cilju prepravke i adaptacije životnog prostora izvodimo sve vrste zidarskih radova i izradu pregradnih zidova. Po vašoj želji planiramo i izvodimo radove uz veliku posvećenost svakom detalju. Uređenje enterijera i izvođenje radova se planiraju na licu mesta i možete nas pozvati na besplatnu procenu radova u bilo kom trenutku.

Instalaterski radovi

Elektroinstalacija, vodovodne instalacije, plinska instalacija...

adaptacija stanova

Pravilno povezivanje svih uređaja u Vašem domu i raspored koji najviše odgovara svakodnevnom funkcionisanju su važne stavke kod planiranja adaptacija. U konsultaciji sa našim stručnim izvođačima možete postići maksimalnu bezbednost i uklapanje u svaki element životnog prostora.

Keramičarski radovi

keramicarski radovi

Keramičarski radovi su usluge koje ističu našu firmu i primarna delatnost kod adaptacije kupatila i stanova.

Ugradnja prozora i vrata

ugradnja prozora

Adaptacija stana ključ u ruke je najisplativiji način kod izvođenja adaptacijskih radova. Osim finansijske isplativosti, velika je ušteda vremena, ne samo u ponovnom angažovnju više različitih izvođača, nego treba voditi računa i o gubicima vremena i remećenju posla ili privatnog života zbog izvođenja radova.

Redosled izvođenja radova

Cilj nam je dati što pouzdaniju informaciju, dogovoriti rokove početka i završetka gradnje bez odstupanja, ponuditi najpovoljniju cenu na tržištu građevinskih ponuđača radova i zadovoljiti svakog klijenta nakon završenih radova.

Imate pitanje ili vam je potrebna informacija u vezi cene?

Budite slobodni da nas kontaktirate ako imate nedoumice oko adaptacije kupatila ili stana. Možete nas pozvati na kontakt telefon: +381 64 29 83 509 ili nam pošaljite poruku preko kontakt formulara.